Image of Will Smith

Will Smith

Willard Christopher "Will" Smith, Jr. (d. 25 Eylül 1968, Philadelphia) Amerikalı sinema oyuncusu, yapımcı ve rap müzisyeni. Biri kız, ikisi erkek olmak üzere üç çocuğu vardır.[1] Will'in son sekiz filmi gişelerden 100 milyon dolar ve üstü gelir getirmiştir.[2] Kızılderili ve Afrika kökenlidir. Babası buzdolabı tamircisiydi.[3] Annesi ve babası Will henüz 13 yaşında iken ayrıldılar.[4] Will çok zeki bir çocuk olduğundan birçok üniversiteden burs teklifleri aldı.[5] Ancak lisedeyken Will üniversiteye gitmek istemedi.[6] İlk olarak rapçiliğe merak saldı ancak varlık gelirini eksik gösterince devlete 2.8 milyon dolar borçlu kaldı.[7] 2005 yılında yaptığı filmlerin her birinin gişe hasılatı kırmasıyla Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi.[8]...

Read bio at imdb | Read bio at Wikipedia

Born:
Sep 25, 1968 In Philadelphia - Pennsylvania - USA
Movie/TV Credits:
16
First Appeared:
In the movie Wild Wild West 1999-06-29
Latest Project:
movie Collateral Beauty 2016-12-15

Born:
Sep 25, 1968 In Philadelphia - Pennsylvania - USA
Movie/TV Credits:
16
First Appeared:
In the movie Wild Wild West 1999-06-29
Latest Project:
movie Collateral Beauty 2016-12-15
Filmography
Movie Suicide Squad 2016-08-02
Movie Collateral Beauty 2016-12-15
Movie Focus 2015-02-27
Movie Concussion 2015-11-12
Movie After Earth 2013-05-30
Movie Anchorman 2: The Legend Continues 2013-12-18
Movie Men in Black 3 2012-05-23
Movie Hancock 2008-07-01
Movie Seven Pounds 2008-12-18
Movie I Am Legend 2007-12-13
Movie Hitch 2005-02-10
Movie I, Robot 2004-07-15
Movie Bad Boys II 2003-07-18
Movie Men in Black II 2002-07-03
Movie Ali 2001-12-11
Movie Wild Wild West 1999-06-29